Kausikortti

               

 

Kausikortilla sinulla on mahdollisuus käyttää Uusimaa Areenan tiloja niiden ollessa vapaina joka päivä klo 05-23 välisenä aikana, eli silloin kun tilat eivät ole varattuna.

Uusimaa Areenalla on 2 eri aluetta, tekonurmi ja toiminnallinen alue. Kausikortilla voit käyttää kumpaakin aluetta näiden ollessa vapaana.

Ostettuasi kausikortin, saat henkilökohtaisen ovikoodin, jolla pääset halliin sisälle aukioloaikoina ostamasi aikajakson sisällä.

Kausikorttilaiset eivät saa mennä urheilemaan alueelle silloin, kun se on varattu jollekin joukkueelle yksityiskäyttöön. Pääset selaamaan alueen varauskalenteria helposti sivuiltamme.

Osto on sitova, tuotetta ei voi palauttaa. Kausikortti on henkilökohtainen ja sen käyttöä seurataan. Lue Ohjeista kausikortin tarkemmat säännöt.

Jäsenyyttä ei voi suoraan jatkaa vaan aina kausikortin päättymisen jälkeen tulee ostaa uusi kausikortti Uusimaa Areenan verkkokaupasta.

OSTA KAUSIKORTTI UUSIMAA AREENALLE TÄSTÄ

KAUSIKORTIT

Kausikortti on voimassa 12kk ostohetkestä. 
240,00 €
(sis. alv 10%)
Kausikortti on voimassa 6kk ostohetkestä.
150,00 €
(sis. alv 10%)
Kausikortti on voimassa 3kk ostohetkestä.
82,50 €
(sis. alv 10%)

 

Mikäli haluat maksaa kausikortin ePassilla, MobilePaylla, Edenredillä ja Smartumilla laita sähköpostia info@uusimaaareena.fi tai soita 040 152 1314 tarkempia ohjeita varten.