Kliffa Cup 2024

Kliffa Cup 2024

Tervetuloa mukaan Kliffa Cup 2024 -turnaukseen!

Haluatko kokea jännitystä ja yhteisöllisyyttä jalkapallon parissa? Etsitkö tilaisuutta kisata ystäviesi kanssa tai mitata taitojasi vastustajia vastaan? Kliffa Cup on vastaus kaikkiin näihin toiveisiin!

Mitä odottaa:
Kliffa Cup on aikuisten harrastejalkapalloturnaus, joka kokoaa yhteen intohimoiset pelaajat ja futisfanaatikot Uusimaa Areenalle. Tämä on jo kuudes vuosi putkeen, kun Kliffa Cup valtaa kentät ja sytyttää intohimon jokaisessa pelaajassa. 

Milloin:
Merkitse kalenteriisi päivä:

Business Fun (Yrityksille): Perjantai 4.10.2024 Aika vuodesta kun kerrankin päällikkö antoi luvan urheilla työaikana. 

Harraste naiset ja miehet: Lauantai 5.10.2024. Se on päivä, jolloin kengät kierähtävät nurmelle, sydämet hakkaavat innosta ja voitto odottaa.

Osallistu:
Osallistumismaksu on 250€ per joukkue. Tämä sisältää mahdollisuuden kokea unohtumattomia hetkiä kentällä ja tietenkin mahdollisuuden saada joukkueen nimen kaiverrettua uudistettuun Kliffa Cup -kiertopokaalin ikuisiksi ajoiksi!

Valitse sarjasi:
Valitse omasi, olitpa sitten naisjoukkue, miesten harrasteporukka tai kilpasarjan tiimipelaaja. Kliffa Cup tarjoaa sopivan sarjan jokaiselle tasolle ja tavoitteelle.

Ilmoittaudu nyt:
Ilmoittautuminen on avoinna! Älä jää odottamaan viime hetkeen, vaan varmista paikkasi kentällä ajoissa. Rekisteröidy osoitteessa kliffacup.torneopal.fi ja valmistaudu kohtaamaan futiksen jännittävin päivä!

Voittajan nimi kiertopokaaliin:
Tällä kertaa se voi olla sinun joukkueesi nimi, joka loistaa Kliffa Cupin kiertopokaalissa. Ota askel kohti voittoa ja liity mukaan legendaariseen Kliffa Cup -tarinaan!

Liity joukkoomme ja tuo intohimosi kentälle Kliffa Cup 2024:ssä!

kliffacup.torneopal.fi

 

Takaisin blogiin